40 nap az életért

Megkezdődött az őszi 40 napos ima és böjt a megszületni vágyókért. Szeptember 28-án indult a 40 nap az életért nemzetközi imakezdeményezés, amihez minden magyar életvédő csatlakozhat. 40 napon keresztül folyamatos imádság zajlik a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika előtt.

Az összefogás eredményei kézzelfoghatók. A kezdeményezés 13. napján 49 baba édesanyja döntött úgy a világ minden tájáról, hogy IGEN-t mond gyermekére.

A mozgalom már sok sikert elért, számos abortuszklinikát zártak be világszerte a közös ima és a beszélgetések hatására. Anyák százai fordultak vissza az utolsó pillanatban úgy döntve, hogy esélyt adnak gyermeküknek, és nem veszik el az életüket.

Istennek hála minden egyes megmentett babáért, a szervezőknek pedig köszönjük kitartó munkájukat!

Részletek:

Helyszín: Hugonnai Vilma tér (Bp. VIII. kerület, Üllői út 78/a)

Időpont: minden nap 7-19 óráig, november 6-ig.

A kezdeményezés Facebook-oldala: https://www.facebook.com/40napazeletert

Önkéntes érkeztető felelősök jelentkezését várják 1-3 órás szolgálatra az alábbi e-mail címen: utodainkert@gmail.com

Ha nem is áll módjában személyesen csatlakozni, kérjük, hordozza imáiban a kezdeményezést, a szervezőket, a résztvevőket, a megfogant babákat és krízisben lévő szüleiket, illetve különösen is a háborús helyzet családjait, szülőit, gyermekeit! Továbbá arra kérjük, ossza meg ismerőseivel a kezdeményezés hírét, hogy minél többen csatlakozhassunk hozzá!